18.5.15

Hong kong

Nu är vi i Hong kong på snabbvisit i sex timmar före vi skall vidare till slutdestinationen. Skall ännu sitta åtta timmar i flyg så vi kommer att vara lagom fräsha och trötta när vi är framme. Hoppas vi har lika tur i nästa flyg som vi hade från Amsterdam när vi fick tre bänkar på två. Åh vad jag längtar tills vi är framme :))

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gör du i Hongkong???? Det finns nog vettigare att sätta pengarna på om man har för mycket. Men är man barnslig så är man.

Anonym sa...

Jahaa, här har vi en avundsjuk som kommenterar igen. Vad angår det dig vad Pamela gör med sina egna pengar? Inte är det väl bort från dig !!!!!!
Pamela, du är verkligen värd denna resa och njuuut och skit i vad dendär elaka människan skrev!!!

Anonym sa...

Denhär elaka personen tycks vara mycket bitter och har säkert inte själv fått vara med på resor, eftersom hon/han alltid kommenterar dina resor! Dessutom är hon/han säkert också och kommenterar andras bloggar! Hon/han måste ha ett mycket usligt liv, sök hjälp istället för att förstöra för andra!,,

Anonym sa...

Sluta aldrig va barnslig!!! Det är en mycket viktig egenskap som jag har haft mycket nytta av här i livet. TACK för att du fick J att instagramma��he kan int ha ve lätt! !! Njut nu o ha kul! Och bränn alla pengar för det viktigaste man kan sätta pengar på här i livet är upplevelser! !! J:s mamm