10.2.13

TAGGGGGGGAAAAD

Dricker kaffe och äter russin (i stället för kex och glass som vi har här hemma som har frestat mig hela dagen) men envis som jag är har jag lyckats hålla mig bort från dem idag. Håller på att planera nästa veckas träning. Efter tre dagars paus så är jag riktigt taggad igen!!! Dessutom har min vän Mia plockat i hop ett träningsschema åt mig som gör mig ännu mer taggad :))


Och vad lite smink kan göra under, känner mig som en ny människa :D



5 kommentarer:

Unknown sa...

Va kul att du e taggad :) he e it jag.. ska dock ändå fösök dra me ti gymme snart :( börj känn me sjuk å. ÅH, smitt lite motivation ti mig å.

Pamela sa...

Ojhoppas du int blir sjuk. å hoppas din motivation kommer tillbaka snart. kan ju fösök smitt åv me liti motivation i moro tå vi ses :)

Sabina sa...

Så himla bra med planering av veckans träning, man håller sig också då oftast till det man lagt upp! Ede annars din klass som kommer på studiebesök till Luna eller är det en annan årskurs? :) Fick veta att det är en soc.klass från vasa som kommer nästa vecka.:)

Pamela sa...

Jo de no effektivt med planering :) Jag tror int de vår klass, åtminstone har jag int hört om de ännu, de säkert andra socionomklassen. men säkert kommer nog vår klass dit snart å :)

Sabina sa...

Aa precis nåmen de visar ju sej! :)