8.3.12

GLAD

Blev överrasskad av David som kommer hem med världens vackraste tulpaner åt mig på kvinnodagen :) Och en chokladstång som jag inte egentligen kan äta för att jag strejkar, men om jag hackar den i småbitar och lägger ovanpå grädden på pannkakan som vi snart ska äta så räknas det väl inte som godis? Då blir det ju lixom efterrätt, tycker jag :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

men varför strejkar duuu????? du hör ju själv hur dumt det låter att inte äta en godisstång man fått på kvinnodagen PGA STREJK?! mår du bättre av det? knappast :)

Pamela sa...

Faktiskt mår jag bättre av det :) Jag äter ju annat gott i stället för godis, tex pannkakor eller kex :) Godis blir jag så lätt beroende av.

Anonym sa...

Bara det inte har något att göra med vikt och utseende tankar så är det väl okej... Det lönar sig nämligen inte! Ha det bra, o glöm inte godisen ;)

Pamela sa...

Största orsaken till varför jag godistrejkar är just för att jag var inne i en period då ja kände att ja måsta ha godis varje dag vilket inte heller är bra. Men visst kommer jag snart att äta godis igen men med måtta :) Ha de bra du också