18.1.12

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

Finskalektion x2 CHECK! Träning CHECK! dusch CHECK CHECK!
Har håltimmar idag igen, tycker läseordningen inte är så genomtänkt, men det går.
Ska via loppis med Fanny och ordna upp lite på mitt bord och sen tillbaka till skolan.

Och detta äter jag nu, EN SKEPP KOMMER LASTAT. påstår ICKE att det är gått. Men bra efter träningen! Antar jag, om jag inte har blivit lurad !!!



Men de går ganska bra om man håller för näsan och sväljer jätte snabbt


7 kommentarer:

Anonym sa...

Är det naturell kvarg? Pröva blanda i fun LIGHT :) God smak och inga extra socker lr nåt :) trevlig blogg

Pamela sa...

TACK :) Jo de e naturell kvarg, vänjer mig aldrig me den beska smaken. brukar blanda med bär eller frukt men hade inget hemma för tillfället. Men nästa gång ska jag testa med fun light, hur mycket ska man blanda i ungefär?

Sabina sa...

Jag brukar äta naturell kvarg med keso och nån god piltti, allt ihopblandat! De blir mycke godare å e fortfarand nyttigt! :)

Pamela sa...

Åkej låter int så gott i min örona me allt ihopblandat haha :P Men ja ska test man vejt ju int föri man ha prova :) allt e väl bäter än att int bland me na alls

Anonym sa...

sv: blanda i lite o rör om, pröva dej fram :) behövs int så mycke! Bäst blir de när de e som yoghurt typ, sen kan du ännu tillsätta valfria bär så har du ett perfekt mellanmål! :)

FridaÅ sa...

Hur gick det med "äta vad jag vill?" Det där ser verkligen inte gott ut, och inte verkar du ju gilla det heller... JAG HATAR DIETÄTANDE, så onödigt!!!!!

Pamela sa...

Hej Frida! Japp jag äter fortfarande vad jag vill, och kvarg äter jag för att jag vill. Det är inte gott om man äter det oblandat men annars är det ganska gott och ett bra mellanmål och så är det förstås bra efter träning då man snabbt får i sig proteiner :)