4.1.11

Hej och hå.

Flyttandet fortsätter idag men nu har vi bara lite kvar som tur. Fick hjälp av Teemu och Davids kusin igår så det gick snabbt och smidigt. Hann inreda lite igårkväll och det blev rätt snyggt, så vi kan absolut bo där i 4 månader. Hoppas vi inte blir för fästa i den nya lägenheten.

Här i gamla lägenheten känns det ganska tomt, har flyttat över nästan alla saker ti gästrummet. Finns ju en hel del damm att städa bort när vi flyttar tillbaka. Men va skönt det ska bli med nytt kök och baddrum :)

Vi steg faktist upp 08:00, till och med David steg upp då också ?! Har inte sett David vaken den tiden på väldigt väldigt länge. Isåfall var det nån av de gånger han inte ännu hade gått och lagt sej. Så jag är faktist lite stolt och imponerad.
Efter att vi vaknat drog vi på oss några lager kläder och gick ut och flyttade Davids bil för att undvika böter. Att hitta gratisparkering i Vasa är nästan helt omöjligt. Blev att handla 2 heta kaffekoppar och sen gick vi hem igen, tog ett skutt och landade under täcket i sängen igen framför en komedi jag har sett ungefär 5 gånger. Steg upp 11 igen och började packa och doona. Nu är nästan allt klart :)

Hur som helst ska vi och äta lunch nånstans nu. Ha en bra dag.

Inga kommentarer: